Moja košarica
Košarica je prazna.

   

#17, new look, same spirit
NAROČI sedaj»

Nova in težko pričakovana izdaja najpomembnejše revije za "haute pâtisserie" je tukaj in je povsem napolnjena z nordijskim vetrom. V tej izdaji vas s svojo najnovejšo sladico pozdravlja Rasmus Kofoed, ki skupaj s Soren Selin in Jonathanom Kjolhedom skozi prizmo sladkih krožnikov predstavljajo zanimivo perspektivo najbolj nemirne danske kuhinje. Ne da bi se premaknili iz severne Evrope, bomo imeli tudi priložnost spoznati nekaj chefov, ki so šli skozi avstrijsko restavracijo Ikarus. Štirje zanimivo kosi iz Rusije, Združenih držav Amerike, Belgije in Nemčije zagotavljajo še bolj popoln mozaik sladke avantgardne kuhinje.
 

New Design
Imamo tudi druge velike chefe, ki prenašajo svojo ustvarjalno strast sladkih krožnikov. Najnovejša izdaja revije So Good spreminja svojo obliko, da bi v vsebino prinesla svež veter in hkrati ohranila enak duh ustvarjalnosti, kot vedno.
 
Paco Torreblanca, Pierre Marcolini, Cédric Grolet, Guillaume Mabilleau.
Dva velika,  Pierre Marcolini inPaco Torreblanca predstavljata mlade talente, ki v zadnjih mesecih izžarevajo s svojo močjo idej. Francijo zastopata priznana Cédric Grolet in Guillaume Mabilleau. Toda najdemo tudi strani s chefi iz različnih koncev sveta, kot so:William Werner (ZDA), Abel Bravo (Španija) in Gregory Doyen (Tajvan), ter drugi.
 
Junichi Mitsubori
Rokodelske obrti se ne more razumeti brez razvoja posebnih ročnih spretnosti, ki jih mora poznati chef, da lahko surov material spremeni v nekaj povsem novega in izjemnega. V tej številki imamo izjemen primer te umetnosti, ki prihaja iz japonske iz tradicije prednikov in rokami Junichija Mitsuborija. Drugi dosegajo neustavljive rezultate s svojim posebnem pristopom dela na zelo drugačen način. To je primer Daniela  Álvareza in Gerarda Duboisa z rokovanjem fermentiranih mas.
 
Four in One

Izvod te številke ima še mnogo več, predvsem ima močan čokoladni okus, ki so ga ustvarili štirje briljantni umi, ki so skupaj ustvarili izjemno knjigo FourInOne. V reviji nudimo njen skrivnosten vpogled.  Njeni avtorji so  Miquel Guarro, Raul Bernal, Josep Maria Ribé, in Ramon Morató.  Predstavljamo tudi čokoladne zvezde kot so (Melissa Coppel, Christophe Morel, in Nicolas Dutertre), izviren poklon iz New Yorka.  Novo avantgardno slaščičarstvo predstavljajo Luciano Garcia, Roberto Cortez, Javier Guillén, Rafael Delgado, Stéphanie Prida, Darren Purchese, in Yun Eunyoung.
 

NAROČI sedaj»