Moja košarica
Košarica je prazna.
      

Šok komore za hitro ohlajevanje in hitro zamrzovanje
Komore različnih tipov in velikosti za vse potrebe od manjših restavracij do velikih prehrambnih obratov.

 

     
ICEMATIC_serie_ST10-32_230V1N50Hz (1)-1
Serija ST
Osnovna serija šok komor, enostavne robustne in zanesljive z njimi močno izboljšamo kvaliteto in organizacijo dela.
ICEMATIC_Schede_BLUE_CHILL_15.40-1
Serija BlueCHILL
Multi-finkcijske šok komore za napredne slaščičarne, sladoledarne in restavracije z dodatnimi funkcijami odtajevanja, sušenja proizvodov, posebno funkcijo za sladoled in številnimi programi ohlajevanja.
image (1)
Serija BlueTOUCH
Najbolj napredna serija šok komor na trgu s številnimi funkcijami za napredne chefe restavracij ali slaščičarn, več programov za ohlajevanje, posebna funkcija za sladoled, sušenje, kuhanje pri nizki temperaturi, vzhajalni, odtajevanje ...
t30
Serija T
Šok komore z izrazito veliko močjo, izjemno robustne ter enostavne za vzdrževanje, namenjene večjih slaščičarnam, pekarnam, restavracijam, kakor tudi industriji.

 

 

   

Hitro ohlajevanje za višjo kvaliteto in varno hrano
   
abbattitori-funzioni-disegno2

Hitro ohlajevanje +90° > +3°C

Vsa kuhana hrana, ki jo pustimo, da se počasi ohlaja izgublja na kvaliteti. Icematric šok komora omogoča hitro znižanje temperature sredice živila, ki je bila pravkar kuhana do + 3°C. Hitrost tega postopka je bistvena, saj omogoča znižanje bakterijske proliferacije, ki je še posebno kritična medtem, ko se hrana ohlaja pri temperaturah +65°C do + 10°C. Končni rezultat je ohranjanje kakovosti, barve in vonja hrane, ter seveda podaljšanje roka trajanja.

 

    

abbattitori-funzioni-disegno 3

Hitro zamrzovanje +90° > -18°C

Hitro zamrzovanje je najboljši postopek za shranjevanje hrane za več mesecev. Zahvaljujoč zelo močnemu sistemu ohlajanja, ki je vgrajen v šok komore Icematic, s temperaturo zraka -40°C zelo hitro znižamo temperaturo v sredici hrana na -18°C s čimer se izognemo mikrokristalizaciji in zagotovimo popolno in dolgotrajno ohranjanje prvotne lastnosti hrane. Po odtaljevanju ta ne bo izgubila tekočine, trdnosti ali okusa.