Moja košarica
Košarica je prazna.
slideshow_2 954

HLADNO DIMLJENJE
Aromatiziranje hrane s hladnim naravnim dimom
Dimimo z lesnimi sekanci hrasta, bukve, jabolka, mesquita, češnje, lesa po izbiri: oljka, kot tudi z zelišči: timijan, rožmarin, čaji, tobakom, kavnimi ali kakavovimi zrni. Predvsem se prepustite domišljiji.

  

 4751646699_a8f82440e7_o 225

Aparati za hladno dimljenje

Smoking gun wood PolyScience225

Lesni sekanci za hladno dimljenje

Smoking with gun PolyScience225

Pripomočki za hladno dimljenje

4751740599_98fda81c06_o225

Recepti

    

Aroma dima ali žara
Hrani z dodatkom naravne arome damo avtentičen okus dimljenja ali pečenja na žaru
Učinek dima lahko dosežemo tudi z dodajanjem arome oziroma začimbe z okusom dima ali žara. Arome so pripravljene iz izvlečka pravega dima in v celoti naravne. Naši hrani torej lahko dodamo prijetno dimljenosti ali okus žara z dodatkom arome pravega dima ali žara.

Dim