Moja košarica
Košarica je prazna.
1
Preko 200 receptov za vsakodnevno pripravo jedi s tehniko sous vide, predvsem primerna za ljubitelje kuhanja.
Cena:
27,38 €
Cena (brez DDV):
25,00 €
Zaloga: trenutno ni na zalogi.
Zelo priljubljena knjiga o tehniki kuhanja sous-vide z več kot 100 recepti za koktajle, predjedi, meso, morske jedi in sladice.
Cena:
32,85 €
Cena (brez DDV):
30,00 €
Zaloga: na zalogi.
Knjiga o tehniki kuhanja sous-vide s preko 100 recepti za ribe, meso, zelenjavo, sadje.
Cena:
37,71 €
Cena (brez DDV):
34,44 €
Zaloga: na zalogi.
Knjiga Sous-Vide The Chef's Choice je zbirka receptov nekaterih odličnih chefov, ki v knjigi širijo svoje bogate izkušnje o sous-vide tehniki kuhanja v vaši kuhinji.
Cena:
38,32 €
Cena (brez DDV):
35,00 €
Zaloga: na zalogi.
Knjiga Philipa Prestona podrobno opisuje postopek priprave in kuhanja sous-vide za zelo preprost način, ki je razumljiv vsakomur. Knjiga je v angleškem jeziku,
Cena:
39,00 €
Cena (brez DDV):
35,62 €
Zaloga: na zalogi.
Knjiga o tehniki kuhanja v vakuumu pri nizki temperaturi z recepti in potopnimi cirkulacijskimi grelci PolyScience.
Cena:
43,88 €
Cena (brez DDV):
40,07 €
Zaloga: na zalogi.
Vsako leto v januarju angleški hotel Nortcote Manor gosti najboljše chefe sveta v enem od najbolj prestižnih gastronomskih dogodkov, vsak od njih kuha en večer; povzetek iz leta 2016, vseh 16 chefov s 17 Michelinovimi zvezdicami je predstavljen v knjigi Obsession.
Cena:
88,42 €
Cena (brez DDV):
80,75 €
Zaloga: na zalogi.
Knjiga podrobno prikazuje postopek kulinarične tehnike, ki je prevzela tako chefe kot ljubitelje kuhanja, Knjiga je delo dveh vrhunskih chefov Joana Roce in Salvadorja Brugués in je napisana v španskem/angleškem jeziku.
Cena:
160,53 €
Cena (brez DDV):
146,60 €
Zaloga: na zalogi.
1
Moja košarica
V košarico ste dodali izdelek
Skupno število izdelkov:
Skupna cena: