Moja košarica
Košarica je prazna.
1
Knjiga o tehniki kuhanja sous-vide s preko 100 recepti za ribe, meso, zelenjavo, sadje.
Cena:
24,99 €
Cena (brez DDV):
22,82 €
Zaloga: na zalogi.
Preko 200 receptov za vsakodnevno pripravo jedi s tehniko sous vide, predvsem primerna za ljubitelje kuhanja.
Cena:
27,38 €
Cena (brez DDV):
25,00 €
Zaloga: trenutno ni na zalogi.
Zelo priljubljena knjiga o tehniki kuhanja sous-vide z več kot 100 recepti za koktajle, predjedi, meso, morske jedi in sladice.
Cena:
33,00 €
Cena (brez DDV):
30,14 €
Zaloga: trenutno ni na zalogi.
Knjiga Sous-Vide The Chef's Choice je zbirka receptov nekaterih odličnih chefov, ki v knjigi širijo svoje bogate izkušnje o sous-vide tehniki kuhanja v vaši kuhinji.
Cena:
38,32 €
Cena (brez DDV):
35,00 €
Zaloga: trenutno ni na zalogi.
Knjiga Philipa Prestona podrobno opisuje postopek priprave in kuhanja sous-vide za zelo preprost način, ki je razumljiv vsakomur. Knjiga je v angleškem jeziku,
Cena:
39,00 €
Cena (brez DDV):
35,62 €
Zaloga: na zalogi.
Knjiga o tehniki kuhanja v vakuumu pri nizki temperaturi z recepti in potopnimi cirkulacijskimi grelci PolyScience.
Cena:
43,88 €
Cena (brez DDV):
40,07 €
Zaloga: na zalogi.
Vsako leto v januarju angleški hotel Nortcote Manor gosti najboljše chefe sveta v enem od najbolj prestižnih gastronomskih dogodkov, vsak od njih kuha en večer; povzetek iz leta 2016, vseh 16 chefov s 17 Michelinovimi zvezdicami je predstavljen v knjigi Obsession.
Cena:
88,42 €
Cena (brez DDV):
80,75 €
Zaloga: trenutno ni na zalogi.
Knjiga podrobno prikazuje postopek kulinarične tehnike, ki je prevzela tako chefe kot ljubitelje kuhanja, Knjiga je delo dveh vrhunskih chefov Joana Roce in Salvadorja Brugués in je napisana v španskem/angleškem jeziku.
Cena:
160,53 €
Cena (brez DDV):
146,60 €
Zaloga: na zalogi.
1
Moja košarica
V košarico ste dodali izdelek
Skupno število izdelkov:
Skupna cena: