Nobeni švicarski čokoladi ne moremo oporekati, veljajo za enkratne in pripravljene vedno iz najboljših sestavin. Pravzaprav so najbolj slavne konzumne čokolade skoraj vse švicarske. Le kako ne, saj so prav oni izumil mlečno čokolado.
CARMA® je majhen proizvajalec čokolade in nekaterih drugih sestavin za slaščičarstvo. Le kdo ne pozna slavne Masse Ticino ali njihovih želirnih oblivov za sladice. Toda Carma je precej več. Izstopajo njihove čokolade, ki veljajo za poslastice, saj so povsem nekaj posebnega. Ker so majhen proizvajalec lahko uporabljajo posebna dragocena in redka kakavova zrna, ki dajo jo čokoladam poseben značaj in sijaj. Kajti ni tako svetlečih čokolad na trgu, kot so čokolade Carma. Druga njihova značilnost je uporaba posebnega kakavovega masla, ki se zasveti pri njihovi, najboljši beli čokoladi na trgu CARMA® Nuit Blanche 37%. Uporabljajo namreč ne samo posebno kakavovo maslo, temveč tudi poseben zelo fin in bel sladkor ter najboljše mleko iz švicarskih Alp.
100% naravno je že od nekdaj slogan proizvodov Carme. Tu ni nobenega dvoma. CARMA® pa slovi še po nečem, sloviti švicarski inovativnosti, ki je revno hribovsko deželo spremenila v eno izmed najbolj zaželenih in bogatih. CARMA® tu ne odstopa. Po zaslugi njihovega neprestanega raziskovanja smo dobili številne proizvode, ki nam pri svojem delu omogočajo izjemno učinkovitost in preprostost.
In prav učinkovitost, preprostost ter uporaba odličnih materialov bo tema našega srečanja z vam in izjemno slaščičarko Naomi Wahl. Že sam njen naziv »CARMA® Chef of Chocolate Academy™ Center« kaže na njeno neprecenljivo znanje, ki ga bo prenašala na vas 6. in 7. novembra v prostorih našega laboratorija GourmetShop.
Izjemen dogodek s slovito slaščičarko in vodjo »Chocolate Academy« Carminega centra bo torej predstavitev popolne učinkovitosti dela, enostavnosti priprave, uporabe odličnih materialov s prepletanjem popolnih okusov ter natančnim švicarskim zaključkom v dekoracijah in izgledu.
DEMO - 6. novembra ste vabljeni v večjem številu na prikaz njenega dela, pripravila bo številne sladke recepte sladic in vse postopke zelo podrobno razložila. Vaše delo bo samo zbranost in sledenje ter seveda postavljanje številnih vprašanj mojstrici.
Hands-On - 7. november je poseben dan za nekaj naših najboljših slaščičarjev. Na »Hands-On« delavnici vas bo nekaj ustvarjalo skupaj z mojstrico. Torej povsem obratno, vi boste delalo, ona vas bo vodila skozi najmodernejše postopke.
Naomi Wahl je izjemna slaščičarka novega vala. Končala je prestižno klasično francosko slaščičarsko šolo, ki skorajda ne more biti boljša, legendarno Lenôtre v Parizu. Izkušnje je nabirala čez lužo v Kanadi v prestižnih hotelih in najboljših restavracijah.
Izjemno smo počaščeni, da smo dobili možnost njene prisotnosti v našem labu, kjer bomo njeno izjemno znanje delili z vami.