Moja košarica
Košarica je prazna.
      

Aparat za učinkovito kuhanje

Predstavitev slovenske inovativne tehnologije za pripravo hrane, krem, sadnih pripravkov, sladoleda za večje in manjše gostinske lokale.
    
stroji_2    

    

Uporaba naprav je danes v gostinstvu nuja, saj v času pomanjkanja delovne sile omogoča izjemno učinkovitost in popolni HACCP nadzor, odlično kvaliteto, popolno sledljivost in daljši rok trajanja. In vse to z manj zaposlenimi, ki rabijo samo minimalno usposobljenost. Moderne računalniške naprave namreč delujejo, kuhajo, mešajo, ohlajajo povsem samostojno.

In eno izmed takih naprav za kuhanje, plod slovenske pameti si bomo 25. tega meseca tudi ogledali. 

Aparat Valmar Chef Cream je namenjen velikim slaščičarnam za kuhanje krem, hotelom, restavracijam ter živilski industriji.

Z njim lahko pripravimo vse vrste obrokov, ki potrebujejo termično obdelavo:

  • slaščičarsko kremo, limonino kremo....,
  • paljeno testo
  • čokoladni ganaš
  • angleško kremo, bavarsko kremo, tiramisu,
  • marmelade, sadne coulis, caramel mou, sadne in čokoladne kreme,
  • mousse, želatine …

V velikih kuhinjah hotelov in restavracij lahko pripravimo:

  • mesni ragu,
  • paradižnikovo omako,
  • bešamel, juhe,
  • polento,
  • rižote, razne omake, fonde…
  • jogurt,
  • bazo za sladoled,
  • sladkorne sirupe…

    

Danes se spopadamo z velikim povpraševanjem naših strank in kritičnim pomanjkanjem kadra v kuhinjah. Pa naj bodo to veliki hotelski kompleksi ali majhne slaščičarne in restavracije. S tem se sooča cela Evropa in ne samo mi. Kader postaja ključen element našega uspeha. Zaradi pomanjkanja strokovnega kadra smo prisiljeni zmanjšati obseg ponudbe, kar pa negativno vpliva na našo kvaliteto in seveda uspešnost. 

Kako se temu upreti?

Valmar Global, izjemno slovensko inovativno globalno podjetje ima za nas marsikatero tehnološko rešitev, ki nam omogoča z manj zaposlenimi narediti bolje, ceneje in več. Torej lahko rešitev naših zagat v pomanjkanju strokovnega osebja, kuharjev in slaščičarjev najdemo tudi v moderni tehnologiji priprave hrane. 

Moderni stroji danes omogočajo celovit nadzor nad pripravo hrane po smernicah HACCP, optimalno kvaliteto, daljši rok trajanja in minimalno prisotnost delovne sile. In kar je tudi zelo pomembno, kvaliteta pripravljene hrane je vedno enaka, saj ni odvisna od razpoloženja in natančnosti osebja. Zadostuje samo natančno tehtanje surovin in uporaba ustreznega nastavljenega programa.

Priprava različnih sladkih ali slanih krem, omak, past … je sedaj lahko po zaslugi Valmarjeve tehnologije in slovenskega znanja povsem samodejna in zahteva minimalno delovnega vložka in mnogo nižjo proizvodnjo ceno. Tovarniške pripravljene paste niso več potrebne. Z uporabo lokalnih, svežih in odličnih sestavin, smo lahko mnogo cenejši, boljši, atraktivnejši, uspešnejši. Kreme lahko pripravimo v posebnem aparatu za kuhanje krem ali kombiniranem aparatu za izdelavo sladoleda. Tako lahko veliko funkcij združimo v enem samem stroju. 

foto 1    
    
Program predstavitve    

Razdelili smo ga na dva dela - na dva dni. Pri dan je namenjen hotelom, večjim restavracijam, catering podjetjem in večjim slaščičarnam. Zaradi večje potrebe namreč potrebujejo nekoliko večje stroje kot manjše restavracije in slaščičarne, ki potrebujejo opremo manjše zmogljivosti in po možnosti tudi večfunkcijske, da lahko samo z enim strojem pripravljajo različne obroke.  

Valmar Global je izjemno uspešno slovensko podjetje z izjemno ekspanzijo po celem svetu. Postavlja se ob bok najboljšim in je bil v zadnjem času premalo prisoten na domačem trgu. Zelo smo počaščeni, da je sedaj prisoten kot sponzor tudi v našem laboratoriju, in da vsi skupaj gradimo vašo novo zgodbo uspeha.

Tokratna predstavitev najnovejše tehnologije priprave hrane obsega dva stroja, in sicer:

Stroj za kuhanje krem poskrbi za pasterizacijo, kuhanje, mešanje, ohlajanje in konzerviranje različnih slaščičarskih, sladolednih, čokoladnih in drugih prehranskih izdelkov. Tehnološke inovacije serije Chef Cream TTi zagotavljajo najvišje ravni higiene, prijaznost uporabniku, hitro proizvodnjo ter visoke standarde kakovosti končnih izdelkov. Serija Chef Cream TTi ponuja 70 celovitih samodejnih programov, od katerih je več kot 21 prilagodljivih uporabniku. Vsak program omogoča določene temperature in postopke mešanja, namenjene posameznemu izdelku, ki se obdeluje. Temperature in postopke lahko uporabnik prilagaja po svoji meri. Zaslon na dotik (4,3’’) ima preproste in intuitivne ikone, ki omogočajo upravljanje in spremljanje vseh faz delovanja ter prikaz podatkov o postopnem dodajanju sestavin.

Poglej več o stroju >>> TUKAJ!

Kombiniran stroj za pripravo sladoledov in kuhanje krem: sladoledni stroj serije EASY TTi je prvi večnamenski sladoledni stroj z varčevanjem prostora za uporabo na prodajnem mestu. Različica Hot & Cool poskrbi za izdelavo sladoleda in dodatno obdelavo ob istih standardih kakovosti kot njeni sorodni stroji serij SNOWY TTi in MULTY HP TTi. Majhnost dimenzij, odličnost z vidika razpoložljivih postopkov ter izjemnost z vidika kakovosti izdelanega sladoleda. Odlična izbira za tiste, ki želijo izdelovati visokokakovosten domač sladoled, vendar stroju ne morejo nameniti veliko prostora. Stroj je obvezna oprema vsake kuhinje, elegantna rešitev za kavarne, slaščičarne in je odlična rešitev na enem mestu za pripravo sladoledov, sorbetov, krem, čokolade in drugih kuharskih receptov. 

Poglej več o stroju: >>>>>TUKAJ!

    

Na predstavitvi bodo na voljo Valmarjevi strokovnjaki, pogovorili se boste o vaših potrebah in našli najprimernejšo opremo za vas. Na voljo bosta tudi tehnolog in slaščičar, skupaj boste našli za vas idealno rešitev. Kar je na koncu tudi najpomembneje, predstavili vam bodo tudi za vas najprimernejše in najugodnejše financiranje.

    

Predstavitev sponzorja:  Valmar Global

Termin predstavitve

Za hotele, večje restavracije, catering in slaščičarne
25. 11. 2019 med 10.00 in 15.00 uro

Za manjše restavracije in  slaščičarne
26. 11. 2019 med 10.00 in 15.00 uro

Kraj: GourmetShop & Lab, BTC City, spodnja etaža Emporiuma, Letališka cesta 3, Ljubljana

Število udeležencev: 20

Vabljeni: predstavitev je namenjena hotelom, restavracijam, večjim slaščičarnam, F&B managerjem, vodjam kuhinj in slaščičarn ter seveda samim chefom restavracij in slaščičarn.

Predstavitev sponzorira Valmar Global in je za udeležence BREZPLAČNA! Potrebna je le predhodna PRIJAVA!

   
Valmar_logo_plus   
   

Podjetje Valmar od ustanovitve leta 1987 izstopa kot visoko specializiran proizvajalec strojev za izdelavo sladoleda. Posebnost podjetja so visoko učinkoviti stroji za (obrtniško) izdelavo domačih sladoledov, katerim so se kasneje pridružili še visoko zmogljivi stroji za izdelavo sladoledov z zmogljivostjo do 28 kg sladoleda na proizvodni cikel.

Valmarjeve glavne prednosti so znanje, strast in odločnost ustanovitelja podjetja, gospoda Valterja Jejčiča, ki je leta 1984 diplomiral s področja strojništva z diplomskim delom o strojih za izdelavo sladoledov. Gospod Jejčič poleg opravljanja funkcije direktorja podjetja vodi tudi dejavnosti raziskav in razvoja znotraj tehničnega oddelka ter je eden izmed najbolj usposobljenih strokovnjakov na področju hladilne tehnologije v sektorju sladolednih strojev.

Znanje in izkušnje lastnika podjetja Valmar so podjetje privedli do razvoja inovativne, najnaprednejše tehnologije, med drugim do nove serije strojev TTi, ki izpolnjujejo različne potrebe prehranskega sektorja: sladoledni izdelki, slaščice ter prehranske in gostinske storitve.

Podjetje Valmar ponuja najobsežnejšo paleto modelov in velikosti strojev za izdelovanje sladolednih izdelkov, slaščic in strojev za prehranske in gostinske storitve ter obenem zagotavlja široko prilagodljivost posameznega izdelka z ohranjanjem kakovosti ne glede na proizvodno količino.

Valmarjeva stabilna rast v zadnjih letih, tako v smislu poslovanja kot tudi prometa, izhaja iz uspešnih izdelkov, katere cenijo zlasti najzahtevnejši sladoledarji, tehnološke vrzeli med Valmarjevimi stroji in stroji konkurentov, kot tudi iz razvoja edinstvenega sistema za izdelavo sladoleda, COMBISYSTEM. Tako je podjetje na svetovni ravni uveljavilo svojo blagovno znamko ter zdaj v tem sektorju zavzema položaj enega najbolj zanesljivih in uveljavljenih podjetij.

Blagovna znamka VALMAR izstopa s popolno združitvijo tehnoloških inovacij, zanesljivosti, odpornosti ter dolge življenjske dobe strojev.

   

Termin predstavitve: 25. in 26. november 2019  ob 10.00 uri, GourmetShop & lab, BTC City, spodnja etaža Emporiuma, Letališka cesta 3, Ljubljana

 

   
Prijava      
      

PRIJAVA za 25. 11. 2019

Hoteli, večje restavracije, catering, večje slaščičarne, sladoledarne...

Termin: 25. 11. 2019

Prijavite se preko spodnje povezave!
Udeležba je brezplačna!

Prijava2   

PRIJAVA za 26. 11. 2019

Restavracije, catering, slaščičarne, kavarne, sladoledarne...

Termin: 26. 11. 2019

Prijavite se preko spodnje povezave!
Udeležba je brezplačna!

Prijava2   

Prijave sprejemamo samo preko zgornjih povezav.

CREMA SU BACELLI