Moja košarica
Košarica je prazna.
     

Znanje in veščina sta predpogoj za naš uspeh v poklicu, ne glede katerega opravljamo. V kulinariki in slaščičarstvu sta obe vrlini še toliko bolj pomembni. Oba poklica veljata tudi za umetnost in neprestano izobraževanje je še toliko bolj pomembno, da lahko svoj poklic obvladamo do popolnosti in smo v njem uspešni. 

V naši hiši se tega že dolgo zavedamo in precejšno pozornost posvečamo izobraževanju in prenosu znanja. Zato redno izvajamo seminarje katerih predavatelji so najbolj priznani slaščičarski mojstri, ki so večinoma tudi ambasadorji in člani različnih kulinaričnih Akademij. 

   

Prihajajoči seminarji in delavnice

   
17894270_300x300  

Stella - predstavitev 6.11.2018

  
  
   
  

   

Zaključeni seminarji in delavnice

tuttifrutti-pavoni-italia-ciliegia-2 225

Moderni čokoladni oblivi za sladice
23.05.2017

20106647_10154553434650826_8246048648285352667_n

iSi & Sosa
Moderna skandinavska kulinarika s chefom Dauglasom R. Spiikom,
3. oktober 2017

Il mio gelato al cioccolato logo2

Demo, prvi koncept čokoladnega sladoleda iz prave čokolade

   
Cremeux 225

Tehnika čokoladnih moussov
21.11.2016

9009745897_f71206d139_o-225

Sous-Vide tehnika kuhanja
22.11.2016

torta amarena amore mio 225

Chef Francesco Giordano

AA017426-225

KitchenAid Akademija z Željko Bohar
15.05.2017

   
Perriard_g 225

Joel Perriard se predstavi
6.april 2016

201603 RecipeLeaflet SLO LR-4 225

"Happy Cake Kit"

Chocolate cherry225

Poletne sladice z Marcom Pauquetom

screen-shot-2015-09-02-at-08-45-20 225

Hrustljave teksture sladic s chefom Marcom Pauquetom
četrtek 13.10.2016

    

Delavnica o sladoledu2 225

Postanite mojster/mojstrica sladoleda

Logo_Chocolate_Academy225

Čokoladna delavnica "Chocolate Academy"   14.-15. 09. 2015
ZASEDENO!

Aula Sosa slana 225

Seminar "Aula Sosa", slana moderna kuhinja, 21.09.2015
ZASEDENO!

Aula Sosa sladka225

Seminar "Aula Sosa", klasične sladice na moderen način z novimi materiali
22.09.2015
ZASEDENO!

    

ec573a41ab6c28952a57283fea141b8b

Seminar Callebaut april 2015

entremets_Alunga

Seminar Cacao Barry april 2015

shutterstock_69407254 225

Seminar o odličnih naravnih sladoledih 25.maj 2015