Moja košarica
Košarica je prazna.

    

Sladke hrustljave teksture in povsem nove čokolade Cacao Barry
Slaščičarski chef Marc Pauguet  nam bo tokrat predstavil hrustljave teksture v sladicah in recepte primerne letnemu času primerne. Predstavljene bodo tudi nekatere nove navdušujoče čokolade.


Termin seminarja: četrtek, 13. oktober 2016,  od 10.00 do 14.00!

Cena seminarja: ZA VAS SEVEDA BREZPLAČNO!

    

12487264_421809611342431_282335202876632397_o 954
    

Že od nekdaj se ukvarjamo z mislijo, kako sladice na rediti še bolj privlačne. Različne teksture so nedvomno najbolj učinkovite. Dodatek hrustljavih in nenavadno privlačnih okusov naredi še tako običajno kremo ali mousse še posebno zanimivo. Mojster Marc se bo poigral z recepti in jim dodal magični karakter "crunchy" hrustljavih tekstur:

  • bela čokolada s kavo in hrustljavimi karamelizirani kakavovimi zrni,
  • mlečna čokolada s karamelo in praženimi hrustljavimi žitaricami
  • hrustljavi koščki maslenega bretonskega biskvita s mandljevim lešnikovim pralinejem in mlečno kuverturo,
  • bela čokolada s hrustljavimi luskinami maslenega vaflja
    
12696991_430728293783896_3741470793955799356_o 954
    

3 nove čokolade

Predvsem se bomo posvetili 3 novim čokoladam. Navdušile vas bodo. Povsem novi sta Force Noire in Fleur de Cao. Povsem različni, prva 50%, druga 70%. In zakaj sta tako pomembni! Ker še vedno pri svojem delu ne uporabljamo prave vrste čokolade. Tretja novost je Origin Haiti, ki jo nekateri že poznate, izjemno sadna čokolada. 

 Cacao Barry Force Noir 250

Cacao Barry Force Noir 50%

 Fleur de Cao 250

Cacao Barry Fleur de Cao 70%

 Cacao Barry Haiti 250

Cacao Barry Haiti 65%

Uživali bomo v okušanju novih čokolad in se marsikaj naučilo o njihovi uporabi. 
    
Seminar je namenjen

Slaščičarjem in kuharjem v restavracijah, gostilnah in hotelih, ki želite svoje delo izpopolniti s pripravo modernih lahkih sladic in sladoledov.

Seminar bo vodil eminentni slaščičarski mojster s svetovno veljavo 

Za naše seminarje že od nekdaj velja, da so izjemno obiskani, saj že 25 let zagovarjamo tezo, da se je potrebno pri svojem delu vedno primerjati z najboljšimi na svetu in ne najboljšimi v naši okolici. Zato se vedno potrudimo na naše seminarje povabite najboljše. Tokrat bo z nami izjemen mojster ...

Marc Pauquet

Vodja Chocolate Academy Centra Instambulu - Vodja Chocolate Academy EEMEA Barry Callebaut

  • Zaposlen: Barry Callebaut, direktor Chocolate Academy v Istanbulu
  • Članstvo: Chocolate Academy Club
  • Predhodna zaposlitev: Divan, Swissôtel Bospor
  • Izobrazba: Ecole Ferrandi, Paris, Francija
  • Dosežki: 1993: sladica za posebno priložnost “Joyeuse Entrée” za kralja Belgije, Alberta II.
  • photo
    Več o mojstru

        

    Mesto izvajanja seminarja

    GIZ HO.RE.CA Center, Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, tel: 08 205 36 17, mail:info@horecacenter.si, splet:www.horecacenter.si

     

    main-logo

        

    Seminar je polno zaseden in prijava ni več mogoča!