Moja košarica
Košarica je prazna.

    

Obveščamo vas, da je seminar v celoti zaseden in prijava ni več mogoča.

Priprava modernih naravnih oblivov za sladice

Dobra sladica potrebuje tudi dobro dekoracijo, katera naloga je, da jo zaščiti proti oksidaciji, zunanjim vonjem, preprečuje izsuševanje in seveda mora biti lepa in odličnega okusa!

   

Termin seminarja: 23. maj 2017,  od 10.00 do 13.00! -

Kje? Horeca Center, Ljubljana

Cena: BREZPLAČNO!

Sadni višnjev svetleč obliv iz pravega sadja >>>>
Model Pavoni Tutti Frutti, avtor svetovni slaščičarski prvak Emmanuele Forcone!

tuttifrutti-pavoni-italia-ciliegia-2
   

Več informacij: 01/777 3000 ali 031 659 659

     
PROGRAM

Prikaz dveh trenutno v svetu najbolj priljubljenih tehnik oblivanja tort in sladic.

  • tehnika špricanja s čokolado z efektom žameta
  • tehnika oblivanja z čokoladnimi ali sadnimi svetlečimi oblivi

Zahvaljujoč našim dobaviteljem kot so Domori, Agrimontana in Pavoni, imamo veliko srečo, da se lahko učimo od najboljših. Kulinarična šola Cast Alimenti je trenutno v svetu vodilna na področju izobtraževanja sladščičarjev. Mjihova ekipa Massari Team je  namreč nosilec nazivom posamičnih svetovnih slaščičarskih prvakov, kot naziva najboljša ekipa slaščičarjev na svetu. V zadnjih dveh mesecih smo se tako učili pri Emmanuelu Forconeju, Gianluci Fustoju in Antoniu Bachourju. Del tega znanja želimo seveda prenesti tudi na vas, zato se tudi redno izobražujemo. In povzetek, namenjen najmodernejšim oblivom vam na trej demonstraciji posredujemo.

   

torta2-2

Zelo enostavna, trajna in čudovita špricana čokoladna glazura
Model Pavoni PX042, pripravljeno z novo pištolo Krea

pavoni-ke026

Svetleča glazura iz prave mlečne čokolade Cacao Barry in kondenziranega mleka Conde
Model Pavoni KE013, Plisee, "Le torte di Emmanuele"

     
torterija-logo-3

Demonstracijo priprave sladic bo vodila priznana mojstrica Željka Bohar iz slaščičarne Torterija.

    

 main-logo

Kraj izvajanja delavnice

GIZ HO.RE.CA Center, Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana.
tel: 08/205 36 17,
mail: info@horecacenter.si,
splet: www.horecacenter.si

Google zemljevid<<

Delavnica se izvaja v Horeca Centru, ki se nahaja na Šmartinki cesti v Ljubljani, v neposredni bližini BTC centra, nasproti Mercatorjevem Hipermarketu. Za parkirišče je poskrbljeno pred Horeca centrom in je za vas brezplačno.

 

Utrinek iz ravnokar zaključene predstavitve v Zagrebu >>>>
Sponzor Conde kondenzirano mleko

DSC_4860
    

Prijava
Prijavite se za slaščičarsko delavnico v naslednji povezavi.

Prijava ni več mogoča, vsa mesta so zasedena!

Kaj rabimo?

Pravzaprav samo veliko dobre volje in 3 ure prostega časa.