Moja košarica
Košarica je prazna.
     

HLADNO DIMLJENJE
Aromatiziranje hrane s hladnim naravnim dimom
Dimimo z lesnimi sekanci hrasta, bukve, jabolka, mesquita, češnje, lesa po izbiri: oljka, kot tudi z zelišči: timijan, rožmarin, čaji, tobakom, kavnimi ali kakavovimi zrni. Predvsem se prepustite domišljiji.

    

 4751646699_a8f82440e7_o 225

Aparati za hladno dimljenje

Smoking gun wood PolyScience225

Lesni sekanci za hladno dimljenje

Smoking with gun PolyScience225

Pripomočki za hladno dimljenje

Esencialna olja 225

Eterična olja za dimljenje

 

4751740599_98fda81c06_o225

Recepti

 

    

Aroma dima ali žara
Hrani z dodatkom naravne arome damo avtentičen okus dimljenja ali pečenja na žaru
Učinek dima lahko dosežemo tudi z dodajanjem arome oziroma začimbe z okusom dima ali žara. Arome so pripravljene iz izvlečka pravega dima in v celoti naravne. Naši hrani torej lahko dodamo prijetno dimljenosti ali okus žara z dodatkom arome pravega dima ali žara.

Dim