Moja košarica
Košarica je prazna.
12640447_1219277084753236_4471565149344717059_o 450

BELA ČOKOLADA Z RDEČO PESO

Privlačen vroč napitek, ki bo navdušil vas in vaše goste ...

Kakavova zrna in njihov produkt - čokolada, danes veljata za nov trend! 50% globalnega prebivalstva trdi, da zaužije čokolado vsak dan. Čas je, da s čokolado ustvarimo zanimive, nove napitke, ki bodo navdihovali ljudi po svetu! Pred vami je recept napitka zanimivega okusa in še zanimivejšega vizualnega izgleda: Bela čokolada s sokom rdeče pese.

 

 

 

LINIA

 

 35 %      Smetana
10 ml      Sok rdeče pese

V iSi steklenici pripravimo smetano in sok rdeče pese.

 

LINIA

 

 200 ml
     Mleko ali alternativa mleku
10 ml      Sok rdeče pese
35 g      bela čokolada v prahu

V pitcher za pripravo spenjenega mleka na espresso aparatu spenimo hladno mleko s sokom rdeče pese. Segrejemo na 72°C. V kozarec stresemo belo čokolado Callebaut in prelijemo z mlekom. Okrasimo s stepeno pesino smetano in potresemo s koščki hrustljave dekoracije Callebaut CrispearlsTM.

 

LINIA

 

Vroča-čokolada_banner

 

LINIA

 

BUTTON

Več receptov za pripravo vroče čokolade preberite na spodnji povezavi in si naročite BREZPLAČNI vzorec belgijske čokolada Callebaut.