Moja košarica
Košarica je prazna.

Vroča gosta čokolada
Callebaut logo150Najstarejša in najbolj priljubljena gosta vroča čokolada pri nas

Wonn&voll350
Sestavine   Priprava 
1.000 ml   mleko 3,5% 
  Wonn&Voll čokolado stresemo v posodo in prilijemo malo mleka, da vmešamo gosto maso, prilijemo preostalo mleko in segrejemo na 90°C. Mešamo in pustimo na tej temperaturi, da se čokolada zgosti. Dalj časa kot jo segrevamo, bolj bo gosta. 
 200 g   Wonn&Voll gosta vroča čokolada
 
Čokolado lahko pripravimo v posebnem aparatu za vroče napitke, jo segrejemo na parnem grelcu espresso kavnega aparata  ali skuhamo na štedilniku.

   

Vroča gosta čokolada z različnimi okusi
Wonn&voll čokolada je narejena po našem lastnem recepti in je na trgu že več kot 25 let. Je ena najbolj prodajanih gostih vročih čokolado. Kar pa ni presenetljivo, saj smo jo pripravili iz najboljšega kakava ter malo sladkorja. Zato je nadvse priljubljena za pripravo različnih receptov. 

Izjemne kombinacije Wonn&Voll čokolade dobimo z dodatki sirupov 1883 Maison Routin.

 1883 steklenice2

   

Pripomoček za pripravo goste vroče čokolade in drugih vročih napitkov so aparati za vroče napotke.

Aparati za vroče napitke in čokolado