Moja košarica
Košarica je prazna.

VROČA & ZAČINJENA ČOKOLADA MACCHIATO
Callebaut logo150Avtor: Peter Hernou - Barista svetovni prvak "Latte Art"

N-10463-usenImg2
Sestavine   Priprava 
 1,8 dl   mleko 3,5%    S paro segrej in speni mleko (kot za cappuccino) na 72°C.
 4 cl   whisky   Segrej whisky, ga zlij v kozarec in ga flambiraj. Prelij ga z vročim mlekom. 
 1   mleta espresso kava
  V ročko espresso aparata daj mleto kavo in dodaj čili (piri.piri je afriška vrst čilija), pripravi espresso in ga počasi prilij v sredino kozarca, da dobiš učinek plasti. 
1/4  žličke
  čili (piri-piri)  
 1 vrečka   Callebaut® "Finest Belgian" temna vroča čokolada
  V kozarec stresi vsebino vrečke Callebaut® temne vroče čokolade in dobro premešaj.

    

 

Uporabili smo

Temna225

Callebaut® Finest Belgian Hot Chocolate

Coffee_Italian_277g 225

BIO kava za espresso

Cayenne pepper Sosa225

Kajenska paprika