Moja košarica
Košarica je prazna.

Spenjena vroča belgijska čokolada
Pripravljena s pomočjo pare daje belgijski vroči čokolado še poseben mehak in kremast dotik.

Callebaut logo150

N-12580-ukenmain_ImgImage_4Vroč napitek iz prave čokolade je vedno  ustvarjal poželenje. Pripravljen iz najboljše belgijske čokolade daje napitki še toliko večji značaj. Toda pri Callebautu so šli še korak dlje. Ustvarili so posebno čokolado za napitke, ki v vsakih 100 g vsebuje kar 520 mg flavonoidov, ki so izjemno močan antioksidant.

Belgijska vroča čokolada ni samo odlična in pripravljena iz vrhunske čokolade, je tudi izjemno zdrava in poživljajoča. Vzgojena je trajnostno, kar pomeni, da z vsako popito skodelico pomagate revnim afriškim pridelovalcem, da so deležni poštenega plačila, izobraževanja in medicinske oskrbe.

  

N-12595-ukenImg2
Sestavine   Priprava 
35-50 g   Callebaut® mleta temna čokolada za napitke
  V kozarec stresi 35-50 g mlete čokolade ali 1,5-2 merice, prilij hladno mleko ter segrej in speni na parnem nastavku espresso kavnega aparata do 72°C. Enako kot pripraviš spenjeno mleko za cappuccino.
 200 ml   hladno mleko  
po želji   

Stepena smetana
Callebaut® čokoladne dekoracije za napitke

  Dodaj stepeno smetano (iSi steklenica) in potresi s čokoladnimi dekoracijami.
po želji    Callebaut® čokoladne dekoracije za napitke
 

 

Intenzivnost okusa
Dozirajte 35 g/200 ml mleka za blag subtilen okus.
Dozirajte 50 g/200 ml mleka za intenziven in bogat okus.

Ledena čokolada
Pripravljeno vročo belgijsko čokolado preprosto zlij v kozarec napolnjenim z ledom. 

 

   

Uporabili smo

N-12580-ukenmain_ImgImage_225

Callebaut® Finest Belgian Hot Chocolate

Dark Chocolate Bossom225

Callebaut čokoladne dekoracije za napitke

Mood_Cream_Profi_Whip_225

iSi steklenico za smetano