Moja košarica
Košarica je prazna.
     
Predstavitev za medije!
     

Celih 80 let je minilo, ko se je nekemu Italijanu sredi dežele Piemont, kjer uspevajo najbolj cenjeni lešniki v svetu, posvetilo in je povezal med seboj čokolado in lešnike. Nastal je najlepši par na svetu, nikoli ločljiv in vedno oboževan. 

In po vsem tem času je pred nami nova čokoladna revolucija v pravi barvi in okusu kakavovega plodu. Kakavovec je namreč sadna vrsta in kakavova zrna so sadež, ki se preliva od povsem bele barve, do čudovito rubinaste. In to je sedaj Ruby čokolada.

  
prenos (1)

 

Po temni, mlečni in beli, sedaj tudi 4. vrsta čokolade, Ruby!
Preberite več o tej izjemni čokoladi in kako je kot posebnost matere narave sploh nastala.

Mediji, vabimo vas na predstavitev in degustacijo, ki bo 15. novembra ob 12.00 uri v Ljubljani v BTC City-u. Okusili boste vrhunske čokoladne izdelke in so ogledali naš novi kulinarični center.

 

      

Nova čokolada čudovite rubinaste naravne barve in popolnega sadnega okusa se prvič javnosti in medijem predstavlja v četrtek 15. novembra 2018 v novem kulinaričnem centru GourmetShop&Lab v BTC City-u, Hali Emporium - kletni etaži, Letališka cesta 3, Ljubljana.

Za več informacij pokličite: 01/777-3000 ali na elektronski naslov: info@filco.si.

PRIJAVITE SE Z OBRAZCEM (SPODAJ!)

    
Ruby 17-13762 Premium brochure RUBY v04_LR-2
     
17-13762 Premium brochure RUBY v04_LR-3
     
17-13762 Premium brochure RUBY v04_LR-4
   
17-13762 Premium brochure RUBY v04_LR-5
       
17-13762 Premium brochure RUBY v04_LR-6
    
17-13762 Premium brochure RUBY v04_LR-7
   
17-13762 Premium brochure RUBY v04_LR-8
    
Callebaut Ruby

Prijava za medijsko predstavitev in degustacijo:

    

Prijava2

      
17-13762 Premium brochure RUBY v04_LR-9