Moja košarica
Košarica je prazna.

    

19010217-2

AJOBLANCO
tradicionalna priprava
(Hladna andaluzijska juha iz česna in mandljev)

02170038-2

ALFAJORES
tradicionalna priprava
(Dulce de leche)

19010110-2

SARDINE V APERITIU OMAKI
tradicionalna priprava
(Aperitiu omaka)

19010902-2

BABA GANOUSH
tradicionalna priprava
(Pražen tahini iz sezama)

19010213-3

GOVEDINA PO KATALONSKO
tradicionalna priprava
(Brava, pekoča iz dimljenih paradižnikov)

    

19011608-2

"BOL AU VENT" - POLNJENO S PIŠČANCEM IN TARTUFI
tradicionalna priprava
(Kaša tartufov)

19010142-2

BOUILLABAISSE
tradicionalna priprava
(Rouille omaka)

19011904-2

CAFÉ DE PARIS ENTRECÔTE
tradicionalna priprava
(Omaka Café de Paris)

02300016-2

PIŠČANČJA ENOLONČNICA S KOSTANJI
tradicionalna priprava
(Piščančja jušna osnova)

19010314-2

PIŠČANČJE NABODALO SATAY
tradicionalna priprava
(Omaka Satay)

   

19010106-2

KURJA JUHA BLANCMANCHE
tradicionalna priprava
(Blancmanche)

19010702-2

PIŠČANČJA OBARA S KORMA OMAKO
tradicionalna priprava
(Korma omaka)

19010710-2

TIKKA PIŠČANEC NA NABODALU
tradicionalna priprava
(Tikka marinada)

19010706-2

OBARA IZ ČIČERIKE IN ŠPINAČE
tradicionalna priprava
(Mughlai Curry pasta)

19010132-3

KITAJSKI KRUH POLNJEN S ČEBULO IN PAPRIKO
moderna aplikacija
(Sofrito iz paprike in čebule)

   

19021102-2

CHURRASCO ZREZEK CHIMICHURRI
tradicionalna priprava
(Chimichurri)

19010110-3

ŠKOLJKE Z PENO APERITIU OMAKE
moderna aplikacija
(Aperitiu omaka)

19010223-2

BAKALAR Z OMAKO IZ CVETAČE IN ČESNA
tradicionalna priprava
(Allada Galega)

19010217-3

BAKALAR S AJOBLANCO KREMO
moderna aplikacija
(Ajoblanco)

19010900-2

KUSKUS Z ZELENJAVO
tradicionalna priprava
(Harissa)

   

02300016-3

HRUSTLJAV PIŠČANEC
moderna aplikacija
(Piščančja jušna osnova)

19010700-2

CURRY JAGNETINA
tradicionalna priprava
(Madras Curry omaka)

02300021-3

RAČJI ŽELODČKI V VINAIGRETTE OMAKI
moderna aplikacija
(Račja jušna osnova)

19010610-2

JAJČEVCI SUMISO
tradicionalna priprava
(Sumiso omaka)

02300019-3

ESCALIVADA MOUSSE
moderna aplikacija
(Zelenjavna jušna osnova)

   

19010132-2

GRATIN DAUPHINOIS
tradicionalna priprava
(ostružki tartufov)

02300018-2

RIBJA JUHA
tradicionalna priprava
(Ribja jušna osnova)

19010140-2

KATALANSKA RIBJA JUHA
tradicionalna priprava
(Catalan Picada)

02300015-2

FRICANDEAU
tradicionalna priprava
(Goveja jušna osnova)

02300021-2

GLAZIRANA RAČJA PRSA
tradicionalna priprava
(Račja jušna osnova)

   

19010302-3

GLAZIRANA OVČETINA Z EMULZIJO ČRNEGA ČESNA
moderna aplikacija
(Chilli & Ananas omaka)

02300020-3

KALAMARI GLAZIRANI S ČEBULO
moderna aplikacija
(Čebulna jušna osnova)

19011606-2

GRATIN DAUPHINOIS
tradicionalna priprava
(ostružki tartufov)

19010225-2

OSLIČ V ZELENI OMAKI
tradicionalna priprava
(Baskovska zelena omaka)

19010902-2

HUMMUS
tradicionalna priprava
(Tahini - surovi sezam)

   

02300015-3

KEFTA BRUSKETE
moderna aplikacija
(Goveja jušna osnova)

19010904-2

KEFTAS
tradicionalna priprava
(Ras al Hanout omaka)

19010237-2

SKUŠE Z ČESNOM IN CHORICERO PAPRIKO
tradicionalna priprava
(Kaša Choricero paprike)

19020907-2

MANAKISH
tradicionalna priprava
(Za'atar)

19010126-2

MARINIRANE SARDINE
tradicionalna priprava
(Escabeche)

   

19011202-2

MEHIŠKI TACOS
tradicionalna priprava
(Zelena mehiška omaka)

02300019-2

MINEŠTRA
tradicionalna priprava
(Zelenjavna jušna osnova)

02300018-3

KARAAGE MORSKE SPAKE
moderna aplikacija
(Ribja jušna osnova)

19010128-2

KLAPAVICE MARINERA
tradicionalna priprava
(Omaka Marinera)

19011710-2

KLAPAVICE S POROM IN SLANINO
tradicionalna priprava
(Roman Garum)

   

02300020-2

ČEBULNA JUHA
tradicionalna priprava
(Čebulna jušna osnova)

19010712-2

PAKORAS
tradicionalna priprava
(Raita omaka)

19010233-2

PEDRO XIMENEZ POLŽI
tradicionalna priprava
(Pedro Ximénez omaka)

19011602-2

PERIGOURDINE ZREZEK
tradicionalna priprava
(Sok tartufov, 1. vretje)

19010229-2

KEBAB IZ SVINJINE
tradicionalna priprava
(Pincho Moruna marinada)

   

19011604-2

POŠIRANA JAJCA S HOLANDSKO OMAKO IN TARTUFI
tradicionalna priprava
(Konzervirani celi tartufi)

02300017-3

SVINSKI KROKETI
moderna aplikacija
(Svinska jušna osnova

19010235-2

SVINSKE ZAREBRNICE V PORTO OMAKI
tradicionalna priprava
(Porto omaka)

19020122-2

KROMPIR, FIŽOL IN SOLATA ENDIVIJA
tradicionalna priprava
(Nyora kaša)

19010219-2

GRATINIRAN KROMPIR IN MOJO
moderna aplikacija
(Zelen Mojo in Picón  Mojo)

   

19010130-2

MORNARSKA HITRA PAELLA
tradicionalna priprava
(Paella Marinera osnova)

19011800-2
JAGNJEČJE ZAREBRNICE Z MINT OMAKO

tradicionalna priprava
(Mint omaka)

19010900-3

BOMBA RAVAL
moderna aplikacija
(Harissa)

02401003-2

PICA Z RDEČO ČEBULO, TUNO, PARADIŽNIKOM, BAZILIKO IN MOCARELO
tradicionalna priprava
(Sweet & Sour iz rdeče čebule)

02300017-2

RIŽEV LONEC (CASSAROLE) Z REBRCAMI
tradicionalna priprava
(Svinska jušna osnova)

  

19010610-3

RIŽEVI NJOKI S SUMISO OMAKO
moderna aplikacija
(Sumiso omaka)

19010502-2

PEČENA RAČJA PRSA S HOISINOVO OMAKO
tradicionalna priprava
(Hoisin omaka)

19010104-2

PEČENA RAČJA PRSA S PAGO OMAKO
tradicionalna priprava
(Pago omaka)

19011708-2

PEČENI JAJČEVCI S SICILIJANSKIM PESTOM
tradicionalna priprava
(sicilijanski pesto)

02400218-3

RUSTIČNA PAŠTETA IN MANGO CHUTNEY
moderna aplikacija
(Mango Chutney)

  

19011900-2

LOSOS V FOLIJI
tradicionalna priprava
(Hren - Meerettich)

19010231-2

GRDOBINA NA NAČIN SAN SEBASTIAN
tradicionalna priprava
(Donostierra omaka)

19010101-2

UMEŠANA JAJCA
tradicionalna priprava
(Baroque paradižnikova omaka)

19011300-2

BRANCINOV CEBICHE
tradicionalna priprava
(Leche de tigre, pripravljena omaka za cebiche)

02300022-2

MORSKA KREMNA JUHA (BISQUE)
tradicionalna priprava
(Ribja jušna osnova)

   

19010227-2

JAJCA PIPERRADA
tradicionalna priprava
(Piperrada)

02300022-3

TORTILJA S ŠKAMPI
moderna aplikacija
(Ribja jušna osnova)

19011208-2

ŠKAMPI Z OMAKO DIABLO
tradicionalna priprava
(Diablo omaka)

19010714-2

OVČJE NABODALO TANDOORI GARAM MASSALA
tradicionalna priprava
(Tandoori Garam Massala)

19010308-3

TAJSKA PAELLA
moderna aplikacija
(Tajska zelena curry pasta)

   

19010316-2

TAJSKI RIŽ Z MANGOVO IN KOKOSOVO KREMO
tradicionalna priprava
(Kokosova smetana)

19011700-2

BRUSKETA S PARADIŽNIKOM IN MOCARELO
tradicionalna priprava
(Paradižnikov koncentrat)

19011700-3

PARADIŽNIKOV SORBET
moderna aplikacija
(Paradižnikov koncentrat)

19011206-2

PURAN Z MOLE POBLANO
tradicionalna priprava
(Mole poblano)

19010310-2

VOK Z ZELENJAVO IN KOZICAMI Z ZELENO CURRY OMAKO
tradicionalna priprava
(Zelena in rdeča Curry omaka)

   

19010100-2

VI PIMENT Z VAFLJI
tradicionalna priprava
(Vi piment)

19010704-2

VINDALOO SVINSKA OBARA
tradicionalna priprava
(Vindaloo omaka)

19010708-2

PIŠČANČJA OBARA Z BASMATI RIŽEM
tradicionalna priprava
(Garam Massala pasta)