Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

Je sploh še kaj boljšega kot prava belgijska čokolada z lešniki. Kombinacija ,ki jo vsi odlično poznamo kot namaz, tokrat v neprimerno boljši obliki iz prave čokolade in pravimi lešniki. Obojega v izobilju! V tej različici smo naredili sladoled CALBUJOTTO, ki pravzaprav združuje dve izjemni sestavini, belgijsko mlečno čokolado in fino čisto lešnikovo pasto, kot je to slavna piemontska čokolada Gianduja.

Callebaut logo

  
Calbujoto2

CALBUJOTTO

   

SESTAVINE

 1 vrečka   Callebaut ChocoBase Latte
2,4 kg   polnomastno mleko (70-85°)
400 g Callebaut mlečna čokolada POWER 41
400 g   Callebaut čista lešnikova pasta PNP
 

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira.
  • Okrasimo s čokoladno lešnikovo kremo za sladoled Callebaut ChocoCrema in giandujotto pralineji.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px