Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

Čokoladni sladoled iz prave belgijske mlečne čokolade. Mleko daje čokoladi posebno mehkobo in svilnato teksturo. Narejen sladoled smo za prvinski divji okus potresli s pravo mleto čokolado in ga okrasili z lomljenimi ploščicami mlečne čokolade. 

Callebaut logo

  
Choco Grezzo al Latte

CIOCCOLATO
GREZZO AL LATTE

   

SESTAVINE

1 vrečka   Callebaut ChocoBase al Latte
2,4 kg   polnomastno mleko (70-85°C)
800 g   Callebaut mlečna čokolada power 41
 

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Okrasimo z lomljenimi ploščicami mlečne Callebaut čokolade, ki smo jih potresli z mleto čokolado Callebaut Choco Grattato, vse skuja potresemo z mleto čokolado. 
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px