Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

Sedaj lahko izpolniš želje svojih strank z blažjim čokoladnim okusom gelata z izbiro ene izmed belgijskih mlečnih čokolad. Preprosto kombiniraj ChocoBase z mlekom in izbrano čokolado.

V veselje nam je, da Brazilija vrača že skoraj izgubljeno sort kakava Forasteras Amazonas, sorto, ki si jo inkvizitorji Španci naselili na Afriški celini, V Braziliji od koder izvira pa skoraj pozabili. Velja za najbolj sadno med vsemi Callebaut čokoladami. Odlično se ujema s piškoti Speculoos, pomarančo, kandirani pomarančo, medom, mandlji, arašidi in indijskimi oreščki.

Callebaut logo

  
Nero Fondente3

Origin Brazil
Temna čokolada z geografskim poreklom

   

SESTAVINE

1 vrečka   Callebaut ChocoBase
2,4 kg   voda (70-85°C)
800 g   Callebaut Origin temna čokolada Brasil
 

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Okrasimo po želji.
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px