Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

ChocoGelato in ChocoBase so povsem pripravljene zmesi za čokoladni sladoled, ki jih je samo potrebno zmešati z vodo ali mlekom. Če se prepustimo domišljijo, lahko uporabilo lahko poljubne napitke ali sadne pireje. Odlična alternativa so rastlinski napitki ali sadni pireji, ki še posebno dajejo v kombinaciji s čokolado izjeme kombinacije: čokolada/jagoda, čokolada/limona, čokolada/pasijonka .... Najbolj primerni za kombiniranje okusov so sadni pireji Ravifruit, ker niso zamrznjen in zato obdržijo teksturo in okus. 

Callebaut logo

  
Sao Thome2

SAO THOMÉ
 s pasijonko

   

SESTAVINE

 1 vrečka   Callebaut ChocoBase
1,6 kg   voda (70-85°C)
800 g   pire pasijonke Ravifruit
800 g   Callebaut temna čokolada Single origin Sao Thome
 

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira.
  • Okrasimo s koščki čokolade z okusom po malinah in Callebaut Crispearls temnimi hrustljavimi kroglicami.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px