Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

Recept za tipični čokoladni sladoled smo obrnili povsem na glavo. Osnova ni bela osnova iz mleka in smetane temveč je maščoba, ki daje izjemno v ustih ogoden ukus in mazljivo teksturi izključno kakavovo maslo. Dodani kakav je nekaj posebnega, povsem posnet kakav z manj kot 1% maščobe, pravzaprav gre za vlaknine kakava, ki dajejo posebne čokoladno intenziven okus. Namesto mleka kombiniraj z rastlinskimi napitki, kot je Rude Health.

Callebaut logo

  
Scomposto2

Cioccolato Sconposto napis

   

SESTAVINE

1 vrečka   Callebaut ChocoGelato Fior do Cao
 2,4 kg   posneto mleko* (70-85°C)
100-150 g   Van Houten posnet kakav v prahu


Alternativa:

Za veganski sladoled uporabi rastlinsko alternativo mleku, Rude Health rastlinski napitek poljubnega okusa, nedvomno se najbolj ujema z lešnikovim napitkom ali napitkom iz indijskih oreščkov.


 

PRIPRAVA

    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px