Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

Nikakor ne moremo stran od kombinacije čokolade in lešnikov. Le kako, saj je to ena izmed najbolj priljubljenih kombinacij. Tokrat bomo zamenjali čokoladni sladoled z lešnikovim in mi v sladoledni banjico dodali plasti mehke čokoladno lešnikove kreme. Kot je to pri čokoladnem bombonu cremino. 

Callebaut logo

  
Cremino2

  CREMINO  

   

SESTAVINE

  • Lešnikov sladoled
  • Callebaut ChocoCrema Lešnik
 

PRIPRAVA

  • Lešnikov sladoled neposredno vzet iz stroja v sladoledni banjici poravnaj v ravno plast in premaži s plastjo Callebaut ChocoCrema lešnikove paste za sladoled. Ponovo skupaj v 4 plasteh. 
  • Za nekaj minut postavi v šok komoro, da se stabilizira.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px