Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

V sladoledni vitrini lahko ponudimo tudi druge proizvode, ki se strežejo pri negativni temperaturi. Zelo atraktivna je čokoladna krema z lešniki, odličen dodatek vašim sladoledom.

Callebaut logo

  
Doppia Nocciola2

DOPPIA
NOCCIOLA

   

SESTAVINE

 1 vedro   Callebaut ChocoCrema Nocciola
 

PRIPRAVA

  • Zlij vsebino vedra v sladoledno banjico.
  • Postavi za 20-30 minut v šok komoro (-30°C), da se strdi.
  • Dokončaj s čokoladno dekoracijo.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px