Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

Sladoled iz bele čokolade in vmešanimi lešniki, hrustljavimi čokoladnimi kroglicami in tankimi nalomljenimi tablicami temne čokolade. 

Callebaut logo

  
Ovetto

  OVETTO  

   

SESTAVINE

1 vrečka   Callebaut ChocoGelato Bianco
 2,4 kg   voda (70-85°C)

 

 

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • V sladoled v banjici vmešamo kremo ChocoCrema Lešnik in potresemo s hrustljavimi kroglicami iz piškotov, oblitimi z mlečno čokolado Callebaut Crispearls ter nalomljenimi ploščicami iz Callebaut mlečne čokolade. 
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px