Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

ChocoGelato in ChocoBase so povsem pripravljene zmesi za čokoladni sladoled, ki jih je samo potrebno zmešati z vodo ali mlekom. Če se prepustimo domišljijo, lahko uporabilo lahko poljubne napitke ali sadne pireje. Odlična alternativa so rastlinski napitki ali sadni pireji, ki še posebno dajejo v kombinaciji s čokolado izjeme kombinacije: čokolada/jagoda, čokolada/limona, čokolada/pasijonka .... Najbolj primerni za kombiniranje okusov so sadni pireji Ravifruit, ker niso zamrznjen in zato obdržijo teksturo in okus. Bela čokolada z limono je čudovita kombinacija sladkih in kislih okusov ter neverjetne teksture zaradi kakavovega masla.

Callebaut logo

  
Pralina al limone

PRALINA z limono

   

SESTAVINE

1 vrečka   Callebaut ChocoGelato Bianco
2,1 kg   voda (70-85°C)
300 g    sadni pire Ravofruit limona
 

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Okrasimo z naribano lupino zelene limete in Callebaut Crispearls hrustljavimi kroglicami iz piškotov oblitimi z belo čokolado.
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px