Moja košarica
Košarica je prazna.

MOKA LEŠNIKOVA VALENCIA PRAŽENA SOSA - 1 Kg

Fino mleta moka iz praženih lešnikov za pripravo biskvitov, piškotov, peciva, makronov ...
Vsebina:
1,000 KG
Teža:
1,100 KG
Cena:
22,20 €
Cena na KG (brez DDV):
20,27 €
Doziranje:
quantum satis.
ident:
1ORMO45000010
EAN:
8414933392026
Zaloga: na zalogi.

Poleg mandljeve je lešnikova moka ena osnovnih sestavin odličnih biskvitov za torte kot so dacquoise, joconde, celo vrsto piškotov, kjer v celoti ali delno običajno moko nadomestimo z mnogo bolj žlahtno. Vsekakor je najbolj slavna sladica.

praženi LEŠNIKI 100 %. Lahko vsebuje sledi SEZAMA, ARAŠIDOV in drugih OREŠČKOV.
Energijska vrednost (kJ): 2703
Energijska vrednost (kcal): 646
Maščobe: 62,4g
Nasičene maščobne kisline: 4,51g
Ogljikovi hidrati: 17,6g
Sladkor: 4,89g
Beljakovine: 15,03g
Sol: 0g
Vlaknine: 9,4g
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)

Proizvod je narejen ali pakiran v prostorih, kjer se uporabljajo posamezne sestavine, ki lahko povzročajo alergične reakcije in se v proizvodu lahko pojavijo v sledeh:
  • Arašidi (kikiriki) in izdelki iz njih
  • Sezamovo seme in izdelki iz njega
Proizvod vsebuje posamezne sestavine, ki lahko povzročijo alergično reakcijo:
  • Lupinasto sadje (oreščki) in izdelki iz njih
Opozorilo

Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.
Moja košarica
V košarico ste dodali izdelek
Skupno število izdelkov:
Skupna cena: