Moja košarica
Košarica je prazna.
   

 

 

sladoledi powered by gourmetshop 10

Il mio gelato al cioccolato logo

   

Za nami je 25 let izkušenj pri pripravi odličnih sladoledov. Vedno smo premikali meje in bili daleč v ospredju. Dosegli smo tudi zavidljive mednarodne uspehe in smo člani prestižnega združenja najboljših gelatierov "Artisti del Gelato". Rušimo sladoledne tabuje. Smo redki, ki zavračamo industrijske sestavine in se vračamo sladolednemu bistvu, kot je bil nekoč. Čokoladni sladoled iz prave čokolade, sadni sladoled iz pravega sadja .... Predvsem pa težimo in prepričujemo, sladoled naj zopet postanejo povsem naraven.

Pridruži se našemu Gelato konceptu!

    

Zadnje desetletje smo priča vzponu trenda zdravega načina življenja. Kvaliteto življenja, med drugim, iščemo v uživanju zdrave, avtentične hrane iz naravnih sestavin in brez umetnih primesi. Vračamo se nazaj h preprostim domačim jedem, spoštujemo tradicijo priprave kulinaričnih jedi in izbiramo kvalitetne sestavine.

V zadnjih petih letih se je trg proizvodnje sladoleda povečal za 9 %, pri tem se vse sile upirajo h pospeševanju proizvodnje naravnega sladoleda, ki temelji na uporabi 100 % naravnih sestavin, brez umetnih primesi, sladil in gostil. Naravno, zdravo in okusno.

 

100% naravno
    
Kaj je Gelato
Kaj moramo vedeti
Il mio gelato al cioccolato
Recepti
Zakaj naravni sladoled
Vse za sladoled-PUŠČICA
     
1

cap_icon_8_elemento-menu11550x367c

    

Vse naravno ali »All natural« pomeni izbira naravnih sestavin za mojstre sladoleda. Gre za zanimiv, inovativen in predvsem prednostni koncept izdelave sladoleda iz naravnih sestavin. Kvaliteta v sestavinah, izdelavi in okusu, kot ga zagovarja Stella z več 100 naravnimi proizvodi za gelato!


   
17-14155 CAL Gelato brochure PMS4975 v07_HR-1
    

Najbolj zaželen okus gelata je čokolada in gelato je nedvomno najboljši sladoled na svetu. Zato smo več kot 100 let Callebaut-ovih izkušenj pri izdelavi čokolade spremenili v čokoladni gelato!

Skupaj z največjimi italijanskimi mojstri gelata, kot so: Fabbrizio di Marzio, Emanuele Montana, Mirco Mastromarino, Luca Rubicondo, Pasquale Totaro in drugimi, smo ustvari enkratno linijo na osnovo najboljše belgijske čokolade. Pravo belgijsko čokolado smo spremenili v gelato!

    
 
    
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

 
    
    

Prefinjen okus sladoleda

Proces izbiranja naravnih sestavin za sladoled pomeni izbira brez kompromisov. Izbira se samo najboljše in najkvalitetnejše sestavine. Tako naravni sladoled ni samo zdrav, ampak je tudi odličnega in prefinjenega okusa. Vedno več kupcev se navdušuje nad okusom in videzom naravnega sladoleda.


 


5
logotipi

 

 

1_linia

 

1. Zaradi močnih prepričanj o vrednotah naravnih sestavin

kar omogoča jasno pozicioniranje vaše ponudbe po
trenutnih zahtevah kupcev.


111

2. Zaradi raznolike in bogate izbire naravnih sestavin

ki omogoča prilagajanje ponujenih izdelkov in ekskluzivnosti vašega sladoleda.

12

3. Kompetenca in dolgoletne izkušnje na področju naravnih sestavin

ki jih ponujajo in uporabljajo mojstri sladoleda po vsem svetu od leta 2004.

13
   

4. Zaradi podpore tradicije

ki prihaja od ekipe specializiranih svetovalcev, ki neposredno podpirajo mojstre sladoleda po vsem svetu.

15

5. Zaradi prefinjenega okusa sladoleda

saj naše naravne sestavine iz odličnih materialov krepijo okus in izboljšujejo okus sladoleda.

14

 

 

Pasica_956x200

 

 

2_linia
(21)478x478
Gelatieri

 

 

3_linia   
58%_2
69%_2
73%_2
39%_2
   
(3)Pasica_956x200

    

logotipi
   

Vaschettas ChocoGrattato_LR4